Job plaatsen

Job plaatsen

Jobatech wil dat u de juiste kandidaten vindt voor uw jobs. Bij ons bent u dus in goede handen. Plaats uw job op Jobatech en bereik meer dan 700.000 actieve jobzoekers!

Bekijk hier voorbeelden:

De juiste kandidaten voor de juiste jobs

Bij Jobatech willen we door onze marketinginspanningen zorgen voor een kwalitatieve instroom van kandidaten. Daarom investeren we al jarenlang in online campagnes die specifiek gericht zijn op onze doelgroep. En om nog meer passende kandidaten te bereiken, hebben we niche jobsites en online partnerships opgezet, gericht naar specifieke profielen. Al de jobs die op Jobatech gepost worden, blijven minstens 30 dagen online staan en worden op de relevante channels, social media en partnersites gepubliceerd. Ze worden ook de dag na de publicatie verstuurd naar een passende selectie uit de 655.000 abonnees. Alle jobs worden ook gepubliceerd op onze job applicaties voor smartphones.

Wij geven advies op maat

Advies nodig voor je online jobs? Uw Jobatech Quality Consultant is maar een telefoontje of een mail van u verwijderd. Niet alleen zal uw Quality Consultant u met plezier tips geven om uw rekruteringsresultaten te verbeteren, maar hij/zij zal ook regelmatig de online jobs checken.

U heeft de controle!

Bij Jobatech willen we dat onze klanten de controle hebben. U kent uw bedrijf en uw rekruteringsbehoeften beter dan wie dan ook. Uw input is dan ook cruciaal voor succesvolle rekruteringen. U heeft dag en nacht en 7 dagen op 7 toegang tot uw persoonlijke ruimte op onze website, waar u de resultaten kan opvolgen en uw campagnes kan bijsturen door de criteria of tekst van uw jobs aan te passen indien nodig.

Automatiseer uw rekruteringen

Wil u uw job doorplaatsen naar uw eigen website of een andere site? Of wil u een interne database aanleggen? Gebruik dan extern URL, de interface tussen uw eigen systeem en de Jobatech database. Dankzij Jobatech plaatst u jobs in enkele clicks op alle sites van uw keuze en kan u alle sollicitaties opvolgen.

Plaats job

Plaats uw job direct online via JOBATECH