Over Jobatech

VOOR WIE?

Jobatech is een jobsite dat ervoor zorgt dat werkzoekenden en werkgevers elkaar op een eenvoudige manier vinden. Als werkzoekende vind je er een bijzonder ruim aanbod aan technische en engineering jobs. Als werkgever krijg je toegang tot een groot aantal werkzoekenden met met een technisch of engineering profiel. Jobatech matcht werkzoekenden en werkgevers, overal in België.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Wij zorgen voor een passende oplossing voor werkgevers die naar personeel zoeken en Jobatech bemiddelt en brengt werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod aan uiteenlopende technische en engineering jobs. Werkzoekenden vinden zo een job die bij hun opleiding, ervaring, skills en motivatie past. Het gebruik van Jobatech is eenvoudig. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat werkzoekenden gemakkelijk kunnen inloggen, een profiel aanmaken en door de jobs scrollen. Ook als bedrijf is aanmelden en jobs plaatsen een fluitje van een cent.

WAAROM KIEZEN VOOR JOBATECH?

Op Jobatech vind je een bijzonder ruim aanbod van technische en engineering jobs in heel België, opgesplitst per provincie. Ook voor bedrijven in dit jobsite interessant. Een groot aantal werkzoekenden is actief op dit platform zodat de kans groot is dat je de ideale werknemer vindt. Kortom, zowel werkzoekenden en bedrijven bereiken door het gebruik van Jobatech een groot publiek. Hoe doen we dat? Dat lees je hieronder.

VOOR WERKZOEKENDEN

Als werkzoekende maakt je eerst je profiel aan. Geef zeer duidelijk aan waar je naar op zoek bent: naar welke jobscategorie, in welke regio, ... Jobatech stuurt je dan jobs die bij je profiel passen. Je kiest zelf de frequentie van deze mails (van dagelijks tot maandelijks).
Je kan je cv ook gewoon online op ons jobsite zetten. Je gegevens kunnen dan worden geconsulteerd door bedrijven die op zoek zijn naar technische en engineering profielen. De bedrijven contacteren je wanneer ze een passende job hebben.Tenslotte kan je zelf de verschillende jobs bekijken en eventueel eerder opgezochte informatie opnieuw raadplegen.
Tijdens je sollicitatieprocedure begeleiden wij van Jobatech je zo goed mogelijk. Hoe doen we dat? Op onze website vind je informatie over hoe te solliciteren, maar ook hoe je best je cv opstelt en een motivatiebrief schrijft.

VOOR WERKGEVERS

Nadat je je hebt aangemeld als bedrijf, helpen wij je met het plaatsen van je eerste jobs. Via Jobatech bereik je meer dan 600.000 werkzoekenden. De kans is groot dat de werknemer die je zoekt hiertussen zit.
We begeleiden je verder bij het werven en selecteren van technisch en engineering personeel. Je krijgt bij Jobatech een vaste contactpersoon toegewezen, deze is dan ook volledig op de hoogte van welke profielen en welke competenties je zoekt.
Door in te loggen in je account krijg je onmiddellijk zicht op de reacties op je jobs. We helpen je bovendien graag bij het organiseren en eventueel aanpassen van je wervingscampagne. Daarnaast bieden we tevens een uitgebreide analyse van je campagne.

Contactgegevens

Adres Drukpersstraat 4
1000 Brussel
Telefoon +32(0)78 48 18 71
E-mail info@jobatech.be

De nieuwste jobs via e-mail

Dagelijks jobs op jouw maat in je mailbox

Ik wil jobs ontvangen

Plaats uw job direct online via Jobatech

Plaats job online